Μ. Δημητρακόπουλος: Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της η Ε.Καϊλή

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου και της Εύας Καϊλή στις φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες.

«Είναι προβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της , τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Εύα Καϊλή, όπως μετέδωσε το Mega.

Όπως είπε αύριο θα αποφασιστεί εάν θα αποφυλακιστεί ή θα κρατηθεί περαιτέρω στις φυλακές του Χάρεν. «Και ο κ. Ριζόπουλος που είναι πολύ έμπειρος Βέλγος δικηγόρος και έχει μία πολύ καλύτερη εικόνα από εμένα, είπε πως καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής, νομικά επιχειρήματα όμως για να αφεθεί ελεύθερη έχουμε πάρα πολλά» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία της Ελληνίδας ευρωβουλευτού είπε πως είναι δυστυχισμένη κυρίως λόγω του ανήλικου παιδιού της που είναι μακριά και από τους γονείς του. «Από ‘κει και έπειτα θα πολεμήσουμε γιατί ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε να αλλοιώσει τα στοιχεία της έρευνας μπορεί» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.