

Η Αμερικανίδα ποπ-σταρ, Κέιτι Πέρι, ο θρύλος της μουσικής Λίονελ Ρίτσι, οι ενωμένοι για την περίσταση Take That και ο Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι αναμένεται να τραγουδήσουν απόψε στην μεγάλη «συναυλία της Στέψης» στο κάστρο του Ουίνδσορ.
H συναυλία – πάρτι αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα, 10 η ώρα Ελλάδος) και θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.
Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 20.000 άνθρωπο θα παρευρεθούν στην μουσική γιορτή, όπου το παρών θα δώσουν και μέλη της βασιλικής οικογένειας – πιθανότατα ο Ουίλιαμ με την Κέητ.
Ως μέρος της συναυλίας της στέψης του Βασιλιά, θα φωτιστούν μνημεία ορόσημα σε δέκα εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Σέφιλντ, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ και τη Κορνουάλη και το Μπέλφαστ.
Stars gear up to perform at Coronation concert https://t.co/KSkeT9EJfB
— BBC News (UK) (@BBCNews) May 7, 2023
Πηγή: skai.gr
Σχετικά Νέα
Κίνα: Να τερματίσουν άμεσα τις λανθασμένες πρακτικές οι ΗΠΑ για να αποφύγουν την αναταραχή της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
Την έντονη δυσαρέσκειά της στους νέους δασμούς που εξήγγειλαν οι ΗΠΑ και επηρεάζουν τον.
Ιράν και ΗΠΑ σήμερα στη Ρώμη για τον β’ γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Ιράν συνεχίζουν σήμερα στη Ρώμη τις συνομιλίες για το.
Το «φαινόμενο Άντριου Τέιτ» εξαπλώνεται στα σχολεία της Βρετανίας – Αγόρια αρνούνται να μιλήσουν σε γυναίκες καθηγήτριες
Οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τροφοδοτούν την αύξηση του μισογυνισμού και του σεξισμού στις σχολικές αίθουσες του.
«Συγγνώμη λάθος», λένε τώρα αξιωματούχοι του Τραμπ για το πρωτοφανές email που απαιτεί αλλαγές στο πρόγραμμα του Χάρβαρντ
Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό.