

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί σε πολλά τμήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (16/04).
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Στο “κόκκινο” βρίσκονται διάφορα τμήματα του Κηφισού και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα καθόδου, από τον Ρέντη μέχρι και την Ποσειδώνος αλλά και στο τμήμα από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Πέτρου Ράλλη. Στην άνοδο, προβλήματα εντοπίζονται από τα Σεπόλια έως και τη Ν. Φιλαδέλφεια.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Σκαραμαγκά.
Μετ’ εμποδίων εξελίσσεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Σταδίου, στην άνοδο της Βασ. Αμαλίας, στην κάθοδο της Αρδηττού, στην Καλιρρόης και στην άνοδο της Λ. Συγγρού, από το ύψος της Πετμεζά μέχρι και την Βούρβαχη.
Στον Πειραιά, αυξημένη είναι η κίνηση στην Λ. Μικράς Ασίας.
Ολιγόλεπτες καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Ειδικότερα καταγράφονται καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.