

Σε άλογο προσέκρουσε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο οδικό δίκτυο του Παλαιόκηπου της Γέρας.
Αποτέλεσμα ήταν το άλογο να τραυματιστεί θανάσιμα και να προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητο αλλά και σε ένα μηχανάκι που ακολουθούσε το ΙΧ και δεν πρόλαβε να το ακινητοποιήσει ο οδηγός του.
Το άλογο όπως καταγγέλλει η “Κιβωτός” κυκλοφορούσε μόνο του μέσα στη νύχτα, ενώ εξετάζεται εάν ήταν τσιπαρισμένο για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπονται, στους δρόμους της Λέσβου, άλογα. Για περισσότερους από έξι μήνες περιφερόταν εγκαταλελειμμένο στο Τάρτι Λέσβου άλογο με τα πόδια δεμένα και για αυτό και η “Κιβωτός” προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, κατά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθώς η τελευταία δεν εκπληρώνει τον όρο του νομοθέτη περί τήρησης χώρου φύλαξης αδέσποτων ιπποειδών.
Ζητά δε, την απόδοση ευθυνών και την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου είτε υπαλλήλου είτε πολιτικού προϊστάμενου.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.