

Το απότομο και υπερβολικό φαγοπότι μετά από ημέρες νηστείας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, τους οδήγησε χθες Κυριακή και ανήμερα της Λαμπρής στα επείγοντα του εφημερεύοντος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με… βαρυστομαχιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε αρκετές κλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χρειάστηκε διακομιδή για πάνω από δέκα άτομα.
Μεταξύ αυτών άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών τόσο από την πόλη της Λάρισας όσο κι από χωριά του νομού, τα οποία είχαν επισκεφθεί για τον παραδοσιακό εορτασμό του Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία.
Σχετικά Νέα
Ειρήνη Μουρτζούκου σε Θανάση Κατερινόπουλο: «Μάλλον άλλος θα βρεθεί στο χαντάκι
Ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη Μουρτζούκου και τον Θανάση Κατερινόπουλο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή την υπόθεση.
Άγριο ξύλο με μαδέρι στην πολεοδομία Χανίων: Θύματα αντιδήμαρχος και εργαζόμενος
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πολεοδομία Χανίων, όταν δύο πολίτες, επισκέφθηκαν.
Πάτρα: Αυτός είναι ο 37χρονος που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 16χρονης
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται ότι βιάσε.
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Πλούσιο παρελθόν βίας & επιθέσεων με ρίζες στη «Χρυσή Αυγή»
Πλούσιο παρελθόν βίας είχε η Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, με αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων και στο.