

Βαριά «καμπάνα» έπεσε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, στον 46χρονο επαγγελματία, που είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη 45χρονη σύντροφό του την περασμένη Κυριακή (16/3) και είχε συλληφθεί ένα 24ωρο αργότερα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στην Λαμία.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, το Δικαστήριο που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής (21/03) του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς δεν πείστηκε από την νέα μαρτυρία της 45χρονης, που όπως αναφέρθηκε, προσπάθησε να υποβαθμίσει την προανακριτική της κατάθεση.
Αδιάσειστο στοιχείο αποτέλεσε και η δισέλιδη ιατροδικαστική έκθεση, που επιβεβαίωνε τα όσα αντιμετώπισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας, στο οποίο κατέφυγε το βράδυ της Κυριακής η γυναίκα για περιποίηση των τραυμάτων της.
Το σημαντικό είναι ότι το Δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει ούτε να μετατρέψει την ποινή και να μη δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση που θα υποβάλλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος και θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης.
Σημειώνεται, ότι το προηγούμενο 24ωρο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε απορρίψει το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης, το οποίο είχε κατατεθεί από τις δύο πλευρές.
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.