Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΔΕΗ θα διασωθεί – Οι υπαίτιοι θα ελεγχθούν

Στις «νάρκες» που θα έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της ΝΔ εφόσον εκλεγεί, αλλά και στην αναζήτηση των υπευθύνων που κατέστρεψαν οικονομικά τη μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας, αναφέρθηκε ο ο πρόεδρος της ΝΔ με συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΗ θα διασωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι δεν μπορεί να μην ελεγχθούν όσοι κατέστρεψαν οικονομικά τη μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας, επισημαίνοντας ότι η «καταστροφή που συνέβη δεν έχει προηγούμενο».

Εννοείται πως η ΝΔ, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, θα διασώσει τη ΔΕΗ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν μπορεί να μην ελεγχθούν όσοι κατέστρεψαν οικονομικά τη μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας

Φειδωλός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά το υπουργικό συμβούλιο που θα συγκροτήσει, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο «ποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά». Επισήμανε πάντως ότι ο ίδιος δεν θα αναλάβει κανένα υπουργείο, και ότι θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία του έργου των υπουργών του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε εξάλλου τη σύσταση Εθνικής Επιτροπής, με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους από την επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία θα προετοιμάσει το 2021, τη χρόνια που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Όπως διευκρίνισε, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κεντρικό στόχο να συστήσουμε ξανά μια αναγεννημένη Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Νέα