

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης καθίσταται το χαλούμι έπειτα από σχετική απόφαση της ΕΕ., όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Αναστασιάδης σημειώνει:
«Ημέρα ορόσημο για το #Halloumi /#Hellim και την πατρίδα μας. Η Ε.Ε. το καθιστά προϊόν ΠΟΠ. Δημιουργείται ασπίδα προστασίας και τεράστιες προοπτικές αύξησης των εξαγωγών του εθνικού μας προϊόντος, προς όφελος όλων των Κύπριων παραγωγών, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων».
Σημειώνεται ότι το μήνυμα του ΠτΔ στον επίσημο λογαριασμό του έχει αναρτηθεί επίσης στα αγγλικά και στα τουρκικά.
Ημέρα ορόσημο για το #Halloumi /#Hellim και την πατρίδα μας. Η Ε.Ε. το καθιστά προϊόν #ΠΟΠ. Δημιουργείται ασπίδα προστασίας και τεράστιες προοπτικές αύξησης των εξαγωγών του εθνικού μας προϊόντος, προς όφελος όλων των Κύπριων παραγωγών, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) March 29, 2021
Σχετικά Νέα
Λιβύη: Παραιτήθηκαν υπουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης
Τρεις υπουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης στη Λιβύη γνωστοποίησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι.
Bruce Springsteen: «Στην Αμερική διώκουν ανθρώπους που ασκούν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου»
Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μάντσεστερ, τον πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας με.
NBC: Σχέδιο μεταφοράς 1 εκατ. Παλαιστινίων στη Λιβύη επεξεργάζονται οι ΗΠΑ – «Ο λαός μας δεν θα εγκαταλείψει τη γη του», λέει η Χαμάς
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πληροφορία, που μετέδωσε το NBC, ότι η διοίκηση Τραμπ.
Αργεντινή: Αναστέλλει τις εισαγωγές πουλερικών από τη Βραζιλία λόγω κρουσμάτων της γρίπης των πτηνών
Η Αργεντινή αποφάσισε σήμερα την αναστολή της εισαγωγής πουλερικών και συναφών προϊόντων από τη.