

Τον θάνατο γυναίκας ασθενούς, ηλικίας 89 ετών, με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και 33 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας Κύπρου.
Ητελική αιτία θανάτου είναι η νόσος COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 32, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 25, 17 άντρες και 8 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 72 έτη.
Τα νέα περιστατικά προέρχονται από σύνολο 2.891 εργαστηριακών διαγνώσεων. Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 1.951.
Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται τρία άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Επιπλέον, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας παραμένουν διασωληνωμένοι δύο ασθενείς.
Σχετικά Νέα
Φθηνότερη 15% η διέλευση μεγάλων containers ships από τη Διώρηγα Σουέζ
Σε μια προσπάθεια να ανακτήσει πλήρως τη διέλευση των containers ships από τη μεγαλύτερη.
Είκοσι άμαχοι νεκροί από τις επιθέσεις των ενόπλων δυνάμεων στο Μαλί
Tουλάχιστον 20 άμαχοι σκοτώθηκαν και θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους αφού συνελήφθησαν από στοιχεία των.
Kαλιφόρνια: Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη βόμβας μπροστά από κλινική-Ένας νεκρός και 5 τραυματίες
Βόμβα εξερράγη μπροστά από κλινική ειδικευμένη στην ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο Παλμ Σπρινγκς της.
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων με στόχο το Ισραήλ
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την εκτόξευση δύο πυραύλων.