Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Βαρυμπόμπη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Βαρυμπόμπη όλο το καλοκαίρι.  Στόχος είναι η διενέργεια εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης.

Πότε ξεκινούν οι εργασίες

Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Ιουνίου αρχικά από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, ενώ θα διεξάγονται αποκλειστικά βραδινές ώρες από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, καθώς και το Σάββατο από τις 00:00 το βράδυ, έως τις 08:00 το πρωί και θα αφορούν συνολικά όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας στις δύο κατευθύνσεις. Τις Παρασκευές, καθώς και το διάστημα από 14 έως 18 Ιουνίου δε θα εκτελούνται εργασίες.

Ωστόσο με στόχο να επηρεαστεί η κυκλοφορία κατά το δυνατόν λιγότερο, θα διεξάγονται τμηματικά και εναλλάξ στις λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου συνεχώς να υπάρχει κατ’ ελάχιστο μια λωρίδα κυκλοφορίας διαθέσιμη ανά ρεύμα, ενώ κάθε πρωί μετά τη λήξη τους το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται ελεύθερο στην κυκλοφορία.

Η Νέα Οδός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό αλαλούμ στην Αθήνα

Κυκλοφοριακό αλαλούμ επικράτησε από νωρίς το πρωί, στους δρόμους της Αθήνας.  Οι  κυριότερες οδικές αρτηρίες ήταν μπλοκαρισμένες.

Αναλυτικά: 

Τρομερή κίνηση σημειώθηκε στην Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Συγγρού, Αθηνών- Κορίνθου, Αθηνών – Λαμίας, Πειραιάς, Ποσειδώνος, στην Περιφερειακή του Καρέα, αλλά και στην Πέτρου Ράλλη, Παιανία.

Η κίνηση μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, στην Κατεχάκη στην άνοδο, αλλά και στη Μεσογείων.

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στη λεωφόρο Συγγρού από νωρίς το πρωί  λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα που πραγματοποιούνται στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η ενημέρωση της τροχαίας

traffic_troxea

Σχετικά Νέα