

Δεκατέσσερα περιστατικά covid-19 κατέγραψε ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στον χάρτη της 17ης Δεκεμβρίου.
Φιλοξενώντας περιστατικά που ανιχνεύθηκαν από τις 14 μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η λίστα που περιλαμβάνει για πρώτη φορά κρατούμενους από τη Φυλακή Δομοκού.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr δύο κρατούμενοι ηλικίας 68 και 41 ετών ανιχνεύθηκαν στα μοριακά τεστ που έγιναν τη Δευτέρα (14/12) θέτοντας σε συναγερμό όλο το Κατάστημα Κράτησης.
Πρόκειται για τους δύο από τους τρεις κρατούμενους που μεταφέρθηκαν την παραπάνω ημέρα από τη Λάρισα στο Δομοκό, καθώς ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάθε νεοεισερχόμενος κρατούμενος μπαίνει σε περιορισμό μέχρι βγει το τελευταίο τεστ που είναι μοριακό. Οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι είχαν φύγει με αρνητικό τεστ από τις Φυλακές της Λάρισας.
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.