Κριθαρίδης: Να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου οι συμβάσεις των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τον αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και στην κατεύθυνση αυτή έχει καταθέσει ήδη αρκετές φορές – και θα ξανακαταθέσει άλλες τόσες – σχετική τροπολογία για την μονιμοποίηση τους, τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Προσθέτει ότι εδώ και 6 μήνες οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών δίνουν καθημερινά την μάχη για το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία, ενάντια στην ελαστικότητα, την ανακύκλωση της ανεργίας και της διάλυσης των υπηρεσιών καθαριότητας του υπουργείου.

Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει ότι οι καθαρίστριες έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο υπουργείο, αγωνίζονται για την ζωή και την δουλειά τους, για να μην περάσουν στην ανεργία και την ανέχεια και επίσης «αγωνίζονται για να μην αντικατασταθούν από ιδιωτικά συνεργεία που θα στοιχίζουν πολύ ακριβότερα στον φορολογούμενο τη στιγμή που θα ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους και επίσης αγωνίζονται και απαιτούν να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή η ομηρία και η κοροϊδία και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα