

Η Μόσχα θα θεωρήσει επιθέσεις κατά οποιουδήποτε τμήματος των περιοχών της Ουκρανίας που ετοιμάζεται να προσαρτήσει ως επιθετικές ενέργειες κατά της ίδιας της Ρωσίας, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης στους δημοσιογράφους ότι η Ρωσία θα ενσωματώσει de jure και τμήματα της Ουκρανίας που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων στο πλαίσιο της κίνησής της να προσαρτήσει τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσης ότι χρειάζεται ενδελεχής διεθνής έρευνα για τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream. Ο Πεσκόφ δεν σχολίασε τις δηλώσεις του αρχηγού της ρωσικής υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών ότι “η Μόσχα διαθέτει στοιχεία που δείχνουν ρόλο της Δύσης” στις διαρροές.
Σχετικά Νέα
ΔΠΔ: Σε διοικητική άδεια ο εισαγγελέας, Καρίμ Χαν, εν μέσω έρευνας εις βάρος του για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά
Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Καρίμ Χαν, αποχώρησε προσωρινά από το πόστο, καθώς.
Τίρανα: Επαφές Ζελένσκι με Ευρωπαίους ηγέτες – Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ
Οι ηγέτες της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ,.
Γερμανία: Κριτική εντός και εκτός κυβέρνησης για τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ Βάντεφουλ σχετικά με αμυντικές δαπάνες ύψους 5%
Κριτική εντός και εκτός του κυβερνητικού συνασπισμού έχει προκαλέσει η χθεσινή δήλωση του υπουργού.
Σουηδία: Νεκρός βρέθηκε διπλωμάτης που είχε κατηγορηθεί για κατασκοπεία – Το χρονικό της υπόθεσης
Απρόσμενη τροπή πήρε μια υπόθεση στην Σουηδία, σχετικά με έναν διπλωμάτη που βρέθηκε σήμερα.