

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν απο τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αφορούσαν και τον χώρο των κλειστών γυμναστηρίων, τομέας ο οποίος χτυπήθηκε αλύπητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός , από τις 13 Σεπτεμβρίου η είσοδος σε κλειστά γυμναστήρια επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους για τον κορωνοϊό και όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης εντός των τελευταίων 6 μηνών. Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους;
Οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση έχοντας αρνητικό rapid test 48 ωρών, αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε επιχείρισης να δέχεται αν το επιθυμεί μόνο εμβολιασμένους στο χώρο της.
Σχετικά Νέα
ΠΝΟ: 48ωρη απεργία στα πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία 3 και 4 Ιουνίου
Την κήρυξη 48ωρης απεργίας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία,.
Απόπειρα δωροδοκίας αρεοπαγίτη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο Χρήστος Μαυρίκης
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Χρήστος Μαυρίκης, μετά από καταγγελία δικαστή του Αρείου Πάγου, ότι αποπειράθηκε.
Ξεπέρασαν τις 200.000 οι δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων
Τις 205.000 αγγίζουν πλέον οι ολοκληρωμένες δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων, 50 ημέρες μετά το άνοιγμα.
Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη ασελγούσε σε 15χρονη, ακόμα και κατά τη διάρκεια δρομολογίων
Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται 57χρονος οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να προέβαινε.