

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Αλβανία ανεβάζοντας τα θύματα της πανδημίας από την έναρξή της και μέχρι τώρα στα 263.
Τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 168 νέα κρούσματα.
Εξαιρετικά δύσκολη πλέον η κατάσταση στα δύο νοσοκομεία καθώς ο αριθμός των ασθενών τις τελευταίες ημέρες συνεχώς αυξάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου νοσηλεύονται 164 άνθρωποι, 14 είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας ενώ πέντε είναι διασωληνωμένοι.
Στα πενήντα ανέρχονται πλέον τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή του Αργυροκάστρου ενώ σε ολόκληρη την χώρα φτάνουν στις 4.031.
Πηγή epiruspost.gr
Σχετικά Νέα
Ουγγαρία: Νομοσχέδιο του Όρμπαν στοχοποιεί οργανισμούς με ξένη χρηματοδότηση
Το κυβερνών κόμμα Fidesz του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν κατέθεσε νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, με.
Γκουτέρες: Εάν δεν υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο στην Ουκρανία ανοίγουμε το δρόμο στο χάος
Η αποτυχία επίτευξης μιας δίκαιης ειρήνης που θα σέβεται την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.
Ο πρόεδρος αλ Σάρα έτοιμος για μια εξομάλυνση των σχέσεων της χώρας του με το Ισραήλ, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο Σύρος πρόεδρος ισλαμιστής Άχμαντ αλ Σάρα του.
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ συναντήθηκε με τον… «αμαρτωλό» Ιταλό αστέρα του τένις Γιάννικ Σίνερ
Ο Ιταλός αστέρας του τένις Γιάννικ Σίνερ, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε ακρόαση την.