

Η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον συνεχίζεται με τον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων στην Ελλάδα να καλπάζει και να καταγράφει νέα υψηλά.
Σε 43.386 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 62 θάνατοι. Παράλληλα, σε 628 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη καταγράφηκαν 50.126 κρούσματα, ενώ είχαν προηγηθεί 36.246 τη Δευτέρα (3/1), 17.633 την Κυριακή (2/1), 30.010 το Σάββατο (1/1), 40.560 την Παρασκευή (31/12), 35.580 την Πέμπτη (30/12), 28.828 την Τετάρτη (29/12), 21.657 την Τρίτη (28/12) και 9.284 την Δευτέρα (27/12).
Σχετικά Νέα
Tass: “Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας”
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας πρόκειται να ξεκινήσουν την.
Ερντογάν: Η Τουρκία έτοιμη να φιλοξενήσει Ζελένσκι-Πούτιν για ειρηνευτικές συνομιλίες
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην.
Καιρός: Η κακοκαιρία «Ines» φέρνει σκόνη, λασποβροχές και θυελλώδεις ανέμους
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις από την ΕΜΥ αλλά και.
Δεν πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη ο Ζελένσκι–Στέλνει αντιπροσωπεία
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε από την Άγκυρα ότι θα στείλει ουκρανική αντιπροσωπεία.