

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναφέρει: Σήμερα ανακοινώνουμε 25 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.007, εκ των οποίων το 54,7% αφορά άνδρες.1.106 (27,6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.048 (51,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 1 (7,7%) είναι γυναίκα και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76,9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 124 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος, ενώ έχουμε 194 θανάτους συνολικά στη χώρα. 63 (32,5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95,9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Σχετικά Νέα
Σε εξηγήσεις καλεί ο Πιερρακάκης τη διοίκηση του Ζαππείου για το show με τα drones στην Ακρόπολη
Πηγή: iefimerida.gr – Σε έγγραφες εξηγήσεις καλεί ο Πιερρακάκης τη διοίκηση του Ζαππείου για το show με τα drones στην Ακρόπολη – iefimerida.gr
Σε έγγραφες εξηγήσεις καλεί ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης τα μέλη.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αττική λόγω της 42ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης
Λόγω διεξαγωγής της 42ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, την Κυριακή (18/5) και κατά τις ώρες.
Βουλή: Αντιπαράθεση Δ. Καιρίδη με βουλευτές της αντιπολίτευσης για το Κυπριακό
Η αναφορά του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Δημήτρη Καιρίδη, ότι στη.
- Εισαγγελική παρέμβαση για το drone show πάνω από την Ακρόπολη