

«Αυτά που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός δεν είναι στον Προϋπολογισμό» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το παραπάνω είπε σε δηλώσεις της μετά το τέλος της πενθήμερης διαδικασίας, συζήτησης και ψήφισης του Προϋπολογισμού 2025.
Ο κ. Μητσοτάκης «προφασίζεται ότι δίνει κάποια πράγματα στους πολίτες για να χαλιναγωγήσει την κοινωνική κατακραυγή που είναι τεράστια.», σημείωσε.
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι ούτε οι ελάχιστες διευκολύνσεις των Τραπεζών προς τους πολίτες, ούτε το επίδομα επικινδύνου προς τα Σώματα Ασφαλείας έχουν νομοθετηθεί. Αυτό δείχνει από τη μια ότι η Κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσπαθεί να τους κοροϊδέψει κι από την άλλη ότι ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται πως «ο Προϋπολογισμός είναι κακός και η οικονομική πολιτική είναι αντικοινωνική.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..