

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή, ενώ λόγω των πυκνων καπνών που κατευθύνονται προς τρα σπίτια εστάλη μήνυμα του 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής.
Όπωες αναφέρει το xronos.gr, σύμφωνα με σύσταση του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνου Χουβαρδά συστήνεται στους πολίτες μέχρι τη λήξη του συμβάντος να διατηρούν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους κλειστά, να χρησιμοποιούν κλιματιστικό μόνο εφόσον το κλιματιστικό διαθέτει ανακύκλωση εσωτερικού αέρα.
Παράλληλα εστάλη μήνυμα του 112 που αφέρει τα εξής: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα».
Υπάρχουν αναφορές από περίοικους, ότι στο εγκαταλελειμμένο ακίνητο περνούσαν ή και κοιμούνταν κατά καιρούς άστεγοι.
Σχετικά Νέα
Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος»: Ύψιστη Τιμή στον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως
Το Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος», θεσπισμένο από την PeopleCert με την ευγενή άδεια και.
Επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών νότια της Γαύδου
Στη διάσωση 34 παράτυπων μεταναστών προχώρησαν δυνάμεις της Frontex νότια της Γαύδου. Η διάσωση.
Μ. Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της αλαζονείας και της διαφθοράς» – Τα «επικοινωνιακά τρικ» και τα «απανωτά σκάνδαλα»
Σε νέες καταγγελίες για «επικοινωνιακά τρικ» της κυβέρνησης προκειμένου να φύγουν τα φώτα από.
Μετρό Θεσσαλονίκης: Δύο συρμοί ακινητοποιημένοι στην ίδια γραμμή και σε απόσταση 20 μέτρων – Τι λένε πηγές της εταιρείας για το βίντεο στο TikTok
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα στο Μετρό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον σταθμό «Ευκλείδης», όταν.