

Νέες εξελίξεις από την Δευτέρα στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.
Συγκεκριμένα αύριο Δευτέρα απολογούνται ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου, δύο από τους τέσσερις που συνελήφθησαν μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης.
Και οι δύο αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη, ωστόσο δε συναντήθηκαν ποτέ μαζί της.
Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Ασφάλεια λέγοντας ότι συνομίλησε με την ανήλικη αλλά δεν τη συνάντησε ποτέ.
Μετά τις απολογίες των δύο, την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι υπόλοιποι δύο από τους τέσσερις νέους συλληφθέντες, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος.
Οι ποινές που είναι αντιμέτωποι
Και οι τέσσερις οδηγούνται ενώπιον των δικαστικών Αρχών με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Το πλαίσιο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10 – 15 χρόνια φυλάκισης.
Σχετικά Νέα
Θυελλώδεις άνεμοι σε Αιγαίο και ανατολικά ηπειρωτικά – Ριπές 134 χλμ./ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου
Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 28/04 στα ανατολικά ηπειρωτικά και.
Τροχαία δυστύχημα: 25 νεκροί την περίοδο του Πάσχα – 1,9 εκατ. οχήματα μετακινήθηκαν από Αττική και Θεσσαλονίκη
Σχεδόν 2 εκατομμύρια οχήματα μετακινήθηκαν την περίοδο του Πάσχα από τα δύο μεγάλα αστικά.
Εκσυγχρονισμός σιδηρόδρομου: Σε δύο πυλώνες το ν/σ, ρυθμίσεις για την ασφάλεια και το προσωπικό – Το χρονοδιάγραμμα για τον νέο ΟΣΕ
Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δραστική αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υποδομών στη χώρα αναφέρθηκε.
Λάρισα: Πέταξαν κινητά τηλέφωνα μέσα στη φυλακή – Συνελήφθη ένα άτομο μετά από άγρια καταδίωξη
Απετράπη προσπάθεια εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα, μετά από άμεση δραστηριοποίηση και συνεργασία.