

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθούν αύριο, Τρίτη 20 Απριλίου, τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες στο πλαίσιο προώθησης και εμπέδωσης της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και ενίσχυσης της διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Στο Ριάντ, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί διαδοχικά με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ , με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Αντέλ αλ Τζουμπέιρ.
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό ‘Αμυνας της Σαουδικής Αραβίας πρίγκηπα Χαλίντ μπιν Σαλμάν και με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κ. Πιερρακάκης: Δεσμευόμαστε σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες
Τη δέσμευση της Ελλάδας σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες, καθώς και.
Σ. Ζαχαράκη στη σύνοδο Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες: Απαραίτητη η καλλιέργεια δεξιοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, για μια Ευρώπη ανταγωνιστική
Η ανθεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια κρίσεων, η σημασία.
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.
Ζ. Κωνσταντοπούλου για το πόρισμα του ΕΜΠ- Οργιάζουν οι μεθοδεύσεις, να δώσει εξηγήσεις ο κ. Καρώνης
Όσα δημοσιεύονται σήμερα ως πορίσματα του καθηγητή Καρώνη, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα.