

Βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους σε πολλές πόλεις της χώρας και ενισχύουν τη διαμαρτυρία τους με την παράταξη τρακτέρ σε στρατηγικά σημεία της Βόρειας Ελλάδας.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν 15 ενεργά μπλόκα και αναμένεται να συγκεντρωθούν και άλλα τρακτέρ στην Ελασσόνα, την Ημαθία, το Κιλκίς και την Πέλλα.
Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 27/1 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό στα Μάλγαρα.
Όπως αναφέρουν, οι αγρότες δεν είναι ικανοποιημένοι από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, η οποία τους καλεί σε διάλογο.
Σχετικά Νέα
Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος συνομιλιών Ιράν – ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.
Σύλληψη 31χρονου με 8,5 κιλά χασίς και ενός κιλού κοκαΐνης
Ένας άνδρας, 31 ετών συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της.
Θάνατος στελέχους του Λιμενικού Σώματος στο Σίγρι Λέσβου
Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες Μεγάλη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα κοντά στο εξωκκλήσι της Παναγίας.