

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που γίνονται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για τη νέα τουριστική σαιζόν.
Σύμφωνα με το creta24.gr έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την αντικατάσταση των κλιματιστικών μονάδων του κτιρίου που καλοκαιριού.
Παράλληλα όμως τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στον διάδρομο προσγείωσης του «Νίκος Καζαντζάκης».
Με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, για τον οποίο έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστό 19 με 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Creta24.gr .
Τις ημέρες που θα είναι κλειστό όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από και προς το Ηράκλειο θα πρέπει να το κάνουν με τα πλοία της γραμμής ή μέσω του αεροδρομίου Χανίων.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 10 βαθμούς την επόμενη εβδομάδα
Ο καιρός αλλάζει σκηνικό τις επόμενες ημέρες με βασικά χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας,, έως και.
Βοτανικός: 94,3 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Κρατικών Επενδύσεων για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
Εκτός απ’ το κομμάτι της ανέγερσης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή.
Άνδρος: Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Άνδρο με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή.
Ηλικιωμένος πέταξε κατά λάθος 20.000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης – Τα βρήκαν και του τα επέστρεψαν
Ανακύκλωσε… κατά λάθος 20.000 ευρώ! Η απίστευτη ιστορία, αλλά με ευτυχές τέλος, συνέβη σε.