

Καθώς οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές είναι κλειστές λόγω Πρωτομαγιάς, μικρή άνοδο καταγράφει ο FTSE 100 στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, με το κλίμα να αναμένεται υποτονικό σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Ο δείκτης FTSE 100 διαμορφώνεται στις 7.440,39 μονάδες με άνοδο 0,33%.
Τον τόνο στη συνεδρίαση δίνουν τα εταιρικά αποτελέσματα, και κυρίως αυτά της Apple χθες το βράδυ μετά από τη λήξη της συνεδρίασης, καθώς βελτιώθηκαν τα μεγέθη και η εταιρεία αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα.
Την πορεία του χρηματιστηρίου του Λονδίνου επηρεάζουν επίσης τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων λιανικής J. Sainsbury και Next, της κατασκευαστικής Persimmon και της Inmarsat.
Με ενδιαφέρον αναμένεται και αργότερα σήμερα η ανακοίνωση της Federal Reserve στις ΗΠΑ για τα επιτόκια.
Νωρίτερα στην Ασία, ο Nikkei 225 στο Τόκιο έκλεισε με πτώση 0,22%, ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ σημειώνει πτώση 0,65%, και ο Shanghai στην Κίνα ενισχύεται 0,52%.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό με κατά τόπους νεφώσεις
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να φτάνει στις περισσότερες περιοχές.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (18/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
«Ένα νέο κεφάλαιο: Η Ελλάδα μεταμορφώνεται σε πράσινη δύναμη»
Η παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση δεν αποτελεί πια απλώς ένα μακρόπνοο όραμα, αλλά μια καθοριστική.
«Λόγος και Αντίλογος» με την Ελευθερία Κοσμοπούλου 15/5/2025