ΚΚΕ για Πνευματικό: «Η δήλωση που θυμίζει Μένγκελε αντανακλά ένα μόνο μέρος των “κοστολογημένων” προγραμμάτων τους»

Τη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού, υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία για την ανάγκη διαλογή ασθενών με καρκίνο σχολίασε με νεότερη ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντάς την «κατάπτυστη» μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Πνευματικός είχε αρχικά τονίσει ότι είναι ανάγκη να γίνεται διαλογή ασθενών για λόγους κόστους ενώ μετά τον ντόρο που προκλήθηκε προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του τονίζοντας ότι παρεμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις του «θυμίζουν Μένγκελε και αντανακλά ένα μόνο μέρος των «κοστολογημένων» προγραμμάτων» της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Σε αυτό το άθλιο δημόσιο σύστημα υγείας με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και τεχνολογία, που από κοινού έχουν διαμορφώσει όλες οι Κυβερνήσεις, δεν χωράνε οι ανάγκες των καρκινοπαθών τελικού σταδίου γιατί το επιβαρύνουν!!!

Αυτή η κατάπτυστη και ανατριχιαστική δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, κ. Πνευματικού, που θυμίζει Μένγκελε αντανακλά ένα μόνο μέρος των «κοστολογημένων» προγραμμάτων τους στην Υγεία και τις εχθρικές για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ανάγκες των ασθενών

Η ανθρώπινη ζωή όμως δεν κοστολογείται.