

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας.
Την ίδια στιγμή, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Αρδηττού, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στη Φιλολάου.
*Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ
Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
• 5′-10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου
• 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σύγκρουση οχημάτων στον Άλιμο
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον Άλιμο.
Συγκεκριμένα, παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Έλλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Γλυφάδα.
Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της τροχαίας, αλλά και γερανοί για τη μετακίνηση των οχημάτων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Σχετικά Νέα
Θετικά μηνύματα για την εξέλιξη του θεσμού παροχής κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με το υπ. Δικαιοσύνης
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η συμμετοχή των φορέων του Δημοσίου τομέα στο θεσμό της παροχής.
Νέα υποβρύχια για το Πολεμικό Ναυτικό – Πότε θα έρθουν οι καινούργιες τορπίλες
Έως τα τέλη του 2025 οι πρώτες βαρέως τύπου τορπίλες Sea Hake Mod 4.
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Παρατείνεται για δεύτερο εξάμηνο η προσωρινή κράτηση του Νίκου Ρωμανού και των άλλων τεσσάρων κατηγορούμενων
Την παράταση της προσωρινής κράτησης για ακόμη έξι μήνες του Νίκου Ρωμανού και των.
Υπ. Τουρισμού: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων
Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, με την.