

Εκτοξεύτηκε ο τραπεζικός δανεισμός τον Μάρτιο στην Κίνα, σε μια ισχυρή ένδειξη ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης και της κεντρικής τράπεζας της χώρας για την ενίσχυση της οικονομίας έχουν αρχίσει να καρποφορούν.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg, η συνολική χρηματοδότηση αυξήθηκε κατά 5,15 τρισ. γουάν ($732 δισ.) τον προηγούμενο μήνα, σε σύγκριση με τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 3,14 τρισ. γουάν. Πρόκειται για ρεκόρ με βάση τα συγκρίσιμα στοιχεία από το 2017.
Παράλληλα, τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα της χώρας διέθεσαν 2,85 τρισ. γουάν ($405 δισ.) σε νέα δάνεια τον Μάρτιο, έναντι εκτίμησης για 1,8 τρισ. γουάν. Αυτό είναι το υψηλότερο μέγεθος για τον Μάρτιο από την έναρξη καταγραφής στοιχείων το 1992.
Σχετικά Νέα
Ο πρώην υπ. Ασφαλείας του Μεξικού καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 2,4 δισεκ. δολαρίων
Ο μεξικανός άλλοτε γραμματέας (σ.σ. υπουργός) Δημόσιας Ασφάλειας, Χενάρο Γκαρσία Λούνα, ήδη φυλακισμένος για.
Τέσσερις νεκρούς και μεγάλες καταστροφές άφησαν πίσω τους οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Νέα Νότια Ουαλία
Οι πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν την ανατολική ακτή της Αυστραλίαςέχουν αφήσει πίσω τους τέσσερις.
Εφιάλτης δίχως τέλος στη Γάζα: Χιλιάδες παιδιά λιμοκτονούν στα νοσοκομεία που βρίσκονται υπό κατάρρευση
Εικόνες που σου κόβουν την ανάσα αντικρύζει κανείς στη Λωρίδα της Γάζας όπου χιλιάδες.
Συνδικαλιστής ηγέτης συνελήφθη στον Παναμά – Καταγγέλλει «πολιτικό διωγμό»
Ηγετικό στέλεχος ιστορικού συνδικάτου στον Παναμά, ο Χενάρο Λόπες, συνελήφθη χθες Πέμπτη, καταγγέλλοντας πως.