

Στη σύλληψη δύο κατοίκων της Κεφαλονιάς προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού την Μ. Δευτέρα (14/4) γιατί παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους έναν σκύλο -ο οποίος έχασε την ζωή του- και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 35 ετών, συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.
Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σκύλου, οι συλληφθέντες, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κινούνταν στα Τουλιάτα Κεφαλονιάς με αυτοκίνητο, τραυμάτισαν θανάσιμα και εγκατέλειψαν το ζώο, παρότι εκείνη τους φώναζε να σταματήσουν.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Σχετικά Νέα
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Πλούσιο παρελθόν βίας & επιθέσεων με ρίζες στη «Χρυσή Αυγή»
Πλούσιο παρελθόν βίας είχε η Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, με αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων και στο.
Πυροβολισμοί στον Κολωνό – 17χρονος τραυματίας
Ένας 17 ετών Ρομά τραυματίστηκε από όπλο σε επεισόδιο με πυροβολισμούς επί της οδού.
Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος»: Ύψιστη Τιμή στον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως
Το Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος», θεσπισμένο από την PeopleCert με την ευγενή άδεια και.
Επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών νότια της Γαύδου
Στη διάσωση 34 παράτυπων μεταναστών προχώρησαν δυνάμεις της Frontex νότια της Γαύδου. Η διάσωση.