

Ο 69χρονος απερχόμενος Πρόεδρος έλαβε το 82,45% των ψήφων, σύμφωνα με το exit poll που πραγματοποιήθηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση.
Οαπερχόμενος Πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγεφ επανεξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία στην ηγεσία της μεγαλύτερης χώρας της κεντρικής Ασίας κατά την διενέργεια πρόωρων προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του exit poll.
Ο 69χρονος Τοκάγεφ έλαβε το 82,45% των ψήφων, σύμφωνα με το exit poll που πραγματοποιήθηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση.
Σχετικά Νέα
Λωρίδα της Γάζας: Τέσσερις άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πυρά
Iσραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν χθες τέσσερις αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα.
Ισημερινός – Προεδρικές εκλογές: Ο απερχόμενος πρόεδρος Νομπόα οριακά μπροστά, θα απαιτηθεί δεύτερος γύρος
Τα ως τώρα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη χθες Κυριακή.
Προεδρικές εκλογές στον Ισημερινό: Οριακά μπροστά ο απερχόμενος πρόεδρος Νομπόα – Θα απαιτηθεί 2ος γύρος
Τα ως τώρα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη χθες Κυριακή.
Ισραήλ: Ο στρατός βομβάρδισε υπόγεια σήραγγα στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας που χρησιμοποιούσε η Χεζμπολάχ
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν χθες Κυριακή αεροπορική επιδρομή εναντίον υπόγειας σήραγγας.