

Θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο έπεσε ένας 7χρονος μαθητής στην Καβάλα, την ώρα που έφευγε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης με κατεύθυνση προς το σπίτι του.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του proininews.gr, το περιστατικό έγινε έξω από το σχολείο αλλά σε μικρή απόσταση από την είσοδο του, τις μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης Τετάρτης.
Οι γονείς συνόδευσαν το παιδί τους αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καβάλας.
Προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά ακόμη και σήμερα, μια εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο μαθητής ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
Η επίθεση σκύλου κατά του 7χρονου προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Οι γονείς ζητούν από τους αρμόδιους να απομακρύνουν το συγκεκριμένο σκυλί, καθώς ακόμη και σήμερα, κυκλοφορεί ελεύθερο στην ίδια περιοχή κοντά στο σχολείο, ενώ φοβούνται ότι οι επιθέσεις μπορεί να επαναληφθούν.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.