

«Οκόσμος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, σοκαρίστηκε με την εικόνα ενός χάρτη που βάφτηκε μπλε από άκρο σε άκρο της χώρας, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας» παραδέχεται ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στο OPEN TV και στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.
«Είναι σαφές, συνέχισε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες, τόσο ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του και παρά τις «σειρήνες» που προδιέγραφαν χαμηλό ποσοστό, ακόμα και λίγες ώρες πριν τις εκλογές, όχι μόνο άντεξε, αλλά σημείωσε σημαντική αύξηση των ποσοστών του κατά 40%.
Αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ ανοίγεται μία πολύ καλή προοπτική για το μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τον αγώνα με σοβαρότητα, με χαμηλούς τόνους, με ρεαλισμό και προτάσεις, για να είναι χρήσιμο στους πολίτες, οι οποίοι κουράστηκαν από τις καταγγελίες, τα επικοινωνιακά show και τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής».
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «το κίνημά μας ασκώντας σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση – όπως πάντα – θα αποτελεί το πραγματικό αντίβαρο στη «σαρωτική» λογική που ήδη εκφράστηκε από στελέχη της ΝΔ, συνεχίζοντας να είναι η αξιόπιστη αντιπολίτευση που χρειάζεται η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ, ήδη σε κάποιους νομούς είναι το δεύτερο κόμμα. Στις εκλογές του Ιουνίου αισιοδοξούμε ότι οι νομοί αυτοί θα γίνουν πολύ περισσότεροι. Και αυτό γιατί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ συζητά μαζί μας, επιστρέφει στο φυσικό πολιτικό του χώρο».
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.