

Για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης στην ελληνική Επικράτεια συνελήφθη, απογευματινές ώρες της Τρίτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός, ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κατά την άφιξή του από τη Λισαβόνα Πορτογαλίας.
Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε με τη μέθοδο της κατάποσης κοκαΐνη συνολικού βάρους 558 γραμμαρίων, σε 33 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες και κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κλειστά 5 σχολεία – Απολυμάνσεις λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, για προληπτικούς λόγους, πέντε σχολεία στην περιοχή της Ευκαρπίας, του.
Συνελήφθη 46χρονος ως ο φερόμενος δράστης για τη δολοφονία στη Ραφήνα
Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας με χαρακτηριστικά «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» συγκλονίζει την Αττική, αυτή τη.
Αραιές νεφώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα – Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από τις προμεσημβρινές ώρες οι.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μαρτύρων Σελεύκου και Σαλωνά του Ρωμαίου, Οσιομάρτυρος Λουκά εν Μυτιλήνη, Μυροφόρου Μαρίας του Κλωπά. Δεν.