Καταγγελία Πολάκη για νέο Πάτση: «Εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία που κάνει πλειστηριασμούς»

Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κατονόμασε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Παύλος Πολάκης αναφέροντας ότι εργάζεται ως αποκλειστικός δικηγόρος εισπρακτικής εταιρείας που ασχολείται με πλειστηριασμούς κατοικιών πολιτών.

Μιλώντας στο «Στο Κόκκινο 105,5» ο βουλευτής Χανίων μίλησε για νέα περίπτωση Πάτση και ανέφερε ότι έχει αρχίσει και φουντώνει το θέμα με τον «γαλάζιο» βουλευτή, καθώς η υπόθεση εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες και σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, ο εν λόγω βουλευτής εκπροσωπεί κατ΄ αποκλειστικότητα την εισπρακτική εταιρεία DoValue, η οποία, εκπροσωπώντας ξένο fund, έβγαλε στο σφυρί κύρια κατοικία πολίτη.

Μάλιστα, ο ο κ. Πολάκης σχολίασε ότι «είναι απορίας άξιον αυτοί οι δικηγόροι και βουλευτές να επιλέγουν να εκπροσωπούν αυτούς τους τύπους και όχι τον κόσμο».

Παράλληλα, προειδοποίησε και με νέες αποκαλύψεις, λέγοντας ότι υπάρχει και τρίτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από το Νότιο Αιγαίο, που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν που ήδη κατήγγειλε, χωρίς όμως να τον κατονομάσει σε αυτή τη φάση.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα