

Τις ξένες στρατιωτικές παρεμβάσεις στη Λιβύη απέρριψαν σήμερα, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι και της Ιταλίας Λουΐτζι Ντι Μάιο.
Στην επικοινωνία τους που είχε ως θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λιβύης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Άχμεντ Χάφεζ, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών «εξέτασαν την εξέλιξη της κατάστασης στη Λιβύη» και «τόνισαν την αναγκαιότητα να εργαστούν για την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Λιβύη».
Παράλληλα, «απέρριψαν τις ξένες στρατιωτικές παρεμβάσεις στη Λιβύη που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την πορεία προς μια συνολική πολιτική διευθέτηση που να ανταποκρίνεται σε όλους τους τομείς της κρίσης της Λιβύης στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας του Βερολίνου», καταλήγει η ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών.
Σχετικά Νέα
Eurovision: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά εναντίον της Μαρίνας Σάττι – «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους»
H τραγουδίστρια Eden Golan, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 περιγράφει την σκληρότητα που ισχυρίζεται πως.
Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία
Σε εκεχειρία 30 ημερών χωρίς όρους από τις 12 Μαΐου, συμφώνησαν σήμερα Σάββατο (10/5).
Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη – Τι λέει για το όραμά του και την επιλογή του ονόματος
Να συνεχίσει ορισμένες από τις βασικές προτεραιότητες του Πάπα Φραγκίσκου υποσχέθηκε ο Πάπας Λέων.
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.