

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών.
Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Άγνωστοι ανέβηκαν με χλαμύδες και περικεφαλαίες στην Ακρόπολη και πόζαραν με φόντο τον Παρθενώνα. Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν πήρε χαμπάρι. Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οποίου υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα, που ο ίδιος ανέφερε ότι φοβάται μήπως έχουν αντιγραφεί ή αλλοιωθεί. Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν πήρε χαμπάρι».
Γενικεύοντας κατηγορεί την κυβέρνηση: «Δεν παίρνουν χαμπάρι, είναι το modus operandi τους. Δεν είναι μόνο τα νοσοκομεία που καταρρέουν, οι πολίτες που δολοφονούνται έξω από αστυνομικά τμήματα, οι ασθενείς που σβήνουν στις καρότσες, οι σταθμάρχες που διορίζονται παράνομα. Είναι όλα μαζί, και όλα σε αποσύνθεση, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα».
Ακολούθως ρωτά: «Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, από τον Παρθενώνα μέχρι τα νοσοκομεία, από τους θεσμούς μέχρι την καθημερινότητα; Δε μας αξίζει τέτοια κατάρρευση. Πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά από την αρχή. Πρέπει να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κ. Πιερρακάκης: Δεσμευόμαστε σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες
Τη δέσμευση της Ελλάδας σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες, καθώς και.
Σ. Ζαχαράκη στη σύνοδο Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες: Απαραίτητη η καλλιέργεια δεξιοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, για μια Ευρώπη ανταγωνιστική
Η ανθεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια κρίσεων, η σημασία.
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.
Ζ. Κωνσταντοπούλου για το πόρισμα του ΕΜΠ- Οργιάζουν οι μεθοδεύσεις, να δώσει εξηγήσεις ο κ. Καρώνης
Όσα δημοσιεύονται σήμερα ως πορίσματα του καθηγητή Καρώνη, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα.