

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 17χρονου από την περιοχή του Καρέα.
Τα ίχνη του Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., χάθηκαν το πρωί της Κυριακής (25/08). Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα Τρίτη (27/8) στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 65 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα Adidas και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Σχετικά Νέα
Θάνατος 56χρονου στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου, το μεσημέρι της.
ΑΑΔΕ: Διετές λουκέτο σε πέντε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διακοπή τροφοδοσίας σε 24
Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές.
ΣτΕ: Να εξομοιωθούν τα όρια αποχώρησης των στρατιωτικών δικαστών από την υπηρεσία με τους υπόλοιπoυς δικαστές
Αναγκαία είναι, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, η έκδοση νόμου προκειμένου να εφαρμοστεί.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για διακεκριμένη κλοπή με λεία 500.000 ευρώ
Ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των κυπριακών αρχών, με την κατηγορία.