

Στον κλάδο της εστίασης καταγράφονται σημαντικά κενά στις θέσεις εργασίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση λένε οι επαγγελματίες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν λύσεις ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.
Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα είναι: υπάλληλοι γραφείου, καλλιτέχνες, μάγειρες, σερβιτόροι και βοηθοί σερβιτόροι, πωλητές και ταμίες.
Οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης προσπαθούν να βρουν λύσεις, αναπροσαρμόζουν ωράρια και λειτουργούν όπως μπορούν με το υπάρχον προσωπικό, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου προσβλέπουν και στους φοιτητές και περιμένουν να κλείσουν οι σχολές ελπίζοντας ότι οι νέοι θα αρχίσουν να αναζητούν εργασία για τη σεζόν.
Σχετικά Νέα
Eurovision 2025: Φωτογραφίες από την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας
Την Πέμπτη (8/5) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας, στο στάδιο St. Jakobshalle. Υπενθυμίζεται.
Παγκράτι: Ατύχημα η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατο του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος
Στην πλέον πιθανή εκδοχή του ατυχήματος οδηγούνται οι Αρχές για τον θάνατο του αταυτοποίητου.
Ν. Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: «Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Τη στάση και τα λόγια του σπουδαίου προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, για.
Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Στις 13 Μαΐου η κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2027 έχει ξεκινήσει, με την Εθνική Ελλάδας να μαθαίνει τους.