

Μια κατολίσθηση που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο δυτικό Καμερούν σκότωσε τουλάχιστον 37 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετέδωσαν σήμερα κρατικά ΜΜΕ, την ώρα που οι ομάδες διάσωσης “χτενίζουν” τα συντρίμμια των κατεστραμμένων σπιτιών αναζητώντας επιζώντες.
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι αγνοούνται, αφού όγκοι λάσπης καταπλάκωσαν καμιά δεκαριά σπίτια στην πόλη Μπαφουσάμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, σε απόσταση 200 χλμ βόρεια του κυριότερου λιμανιού του Καμερούν, της Ντουάλα.
“Γύρω στις 10 το βράδυ, άκουσα έναν θόρυβο” περιέγραψε ο Άλμπερτ Κένγκε, ο οποίος επέζησε της κατολίσθησης. “Είδα ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης και όταν διασκορπίστηκε, κατάλαβα ότι η πλαγιά του βουνού είχε καταρρεύσει”.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Δυτική Όχθη: Πέθανε η Ισραηλινή έγκυος που είχε τραυματιστεί από πυρά εντός του οχήματός της – Διασώθηκε το έμβρυό της
Η έγκυος Ισραηλινή που είχε τραυματισθεί χθες, Τετάρτη, το βράδυ από πυρά εναντίον του αυτοκινήτου της.
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να απελάσει στη Ρωσία μια ερευνήτρια του Χάρβαρντ
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να απελάσει στη χώρα καταγωγής της.
Κερδοφόρες πάνω από το 70% των κινεζικών εισηγμένων
Παρά την οικονομική αστάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εισηγμένες εταιρίες στα χρηματιστήρια της Κίνας.
Στα πρόθυρα λιμού η Γάζα – Αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για την ευθύνη στην παροχή βοήθειας
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συνεδρίασε κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών κρατών-μελών (Ελλάδα, Γαλλία, Ην..