

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο, φέρνοντας άρωμα καλοκαιριού, λίγο πριν φτάσουν στη χώρα μας τα… πλοκάμια ζέστης από την Ιβηρική χερσόνησο.
Πάντως, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 28 με 29, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 14 έως 29 με 30, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 με 27 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα από 15 έως 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικα έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Νέα
Καρδίτσα: Προφυλακιστέος ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 24χρονος Καρδιτσιώτης, τον οποίο κατήγγειλε.
Θάνατος 56χρονου στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου, το μεσημέρι της.
ΑΑΔΕ: Διετές λουκέτο σε πέντε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διακοπή τροφοδοσίας σε 24
Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές.
ΣτΕ: Να εξομοιωθούν τα όρια αποχώρησης των στρατιωτικών δικαστών από την υπηρεσία με τους υπόλοιπoυς δικαστές
Αναγκαία είναι, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, η έκδοση νόμου προκειμένου να εφαρμοστεί.