

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού από το χθες, Σάββατο. Το κρύο έχει γίνει αισθητό σε όλη τη χώρα, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν χαμηλά, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου καταγράφηκαν ελάχιστες τιμές έως και -6°C. Στα κεντρικά και βόρεια, οι μέγιστες θερμοκρασίες δεν ξεπερνούν τους 12°C, ενώ στην Αττική κινούνται από 6°C έως 14°C. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία κυμαίνεται από 3°C έως 11°C. Τις πρωινές και βραδινές ώρες, παγετός εμφανίζεται σε αρκετές περιοχές, με ιδιαίτερη ένταση στα βόρεια.
Ισχυροί βοριάδες πνέουν στο Αιγαίο, φτάνοντας σε ένταση τα 8-9 μποφόρ, κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ηπειρωτικά οι άνεμοι είναι πιο ήπιοι, αλλά διατηρούνται έντονοι, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Σε αυτές τις περιοχές υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες, χωρίς όμως ιδιαίτερη διάρκεια ή ένταση.
Το κρύο αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι και τη Δευτέρα, με τις θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα να παραμένουν αρνητικές τις νυχτερινές ώρες. Ωστόσο, από την Τρίτη ο καιρός θα γίνει πιο ήπιος, με άνοδο της θερμοκρασίας. Στην Αθήνα οι τιμές αναμένεται να φτάσουν έως και τους 18-19°C μέσα στην εβδομάδα, ενώ η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού μέχρι την Παρασκευή.
Σχετικά Νέα
Χρηματιστήριο: Με το βλέμμα στα τραπεζικά αποτελέσματα
Το χορό των τραπεζικών αποτελεσμάτων άνοιξε η Πειραιώς, με τους επενδυτές να ξεκινούν από.
Κλοπή από τα Duty Free του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης – Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω
Αρώματα και τσιγάρα, συνολικής αξίας 550 ευρώ, κατηγορείται ότι έκλεψε ένας 42χρονος από κατάστημα.
Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Μικρές διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της συνεδρίασης
Μικρές διακυμάνσεις κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών με τους επενδυτές.
Ερευνάται υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 13χρονης στη Ρόδο
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 13χρονης από τον πατριό της, διερευνάται από τις αστυνομικές και δικαστικές.