Κ. Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει σταθερή άνοδο και κάποια στιγμή θα γίνει άλμα ενόψει των ευρωεκλογών

«Εμείς έχουμε μία σταθερή άνοδο, που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα άλμα. Το ΠΑΣΟΚ προσμένει με την πολιτική του αυτονομία και την πορεία του προς τις Ευρωεκλογές να κάνει ένα άλμα. Οι βουλευτικές εκλογές έδειξαν ότι κάτι κέρδισε από αυτή την ιστορία», δήλωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm

Σε ερώτηση για το αν το κόμμα είναι ανοιχτό σε πρώην στελέχη απάντησε πως «Είναι ανοιχτό σε κάθε στέλεχος που δεν έχει προδώσει το κόμμα, με τον τρόπο που έχουν προδώσει πολλά στελέχη την παράταξη, πηγαίνοντας στη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρουν κάποια καρέκλα».

«Αυτό που επιδιώκει τώρα το ΠΑΣΟΚ είναι να ανοίξει ένα μέτωπο στη βάση και να ενώσει δυνάμεις από προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις εκλογές».

Σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «Εμείς παρακολουθούμε με σεβασμό απέναντι σε ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει τη χώρα, που ένα μεγάλο της βάσης του είναι προοδευτικοί πολίτες, ένα κόμμα που ψάχνει σήμερα ταυτότητα μέσα στην κρίση του. Είναι δικός του λογαριασμός να λύσει τα προβλήματά του».

«Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πορεία πολιτικού, ιδεολογικού και οργανωτικού που βιώνουν όλα αυτά τα κόμματα που «πατάνε» σε πάρα πολλές βάρκες, που είναι και με τους εργαζόμενους, είναι και με το κεφάλαιο».

Τέλος, σχετικά με τις ευρωεκλογές τόνισε: «Εμείς δε θέτουμε αριθμητικούς στόχους ή στόχους όσον αφορά σε θέσεις. Εμείς λέμε ότι αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, εκφράστηκε και στις βουλευτικές εκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές. Αυτό μπορεί να εκφραστεί και στις ευρωεκλογές και να πάει το ΚΚΕ πιο ψηλά. Το σημαντικό είναι αυτό το ρεύμα να δυναμώσει ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα