Κ. Σκανδαλίδης: Η κυβέρνηση ρητορικά ζητά συναίνεση ενώ δεν μεταρρυθμίζει αλλά απορρυθμίζει

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για το ψηφιακό πιστοποιητικό covid-19, κατηγορώντας την ότι μόνο ρητορικά ζητά τη συναίνεση ενώ στην ουσία αρνείται τον διάλογο για κρίσιμα ζητήματα της χώρας.

“Ο πρωθυπουργός ζήτησε και σήμερα συναίνεση. Ρητορικά μόνο όμως την εννοεί και ζητά δήθεν να προχωρήσουμε μαζί. Σε ό,τι δε μας αφορά, χτυπά ανοιχτές θύρες, γιατί μιλά σε μια παράταξη που μονίμως επαναλαμβάνει την ανάγκη διαλόγου και συνεννόησης. Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση της ΝΔ την αρνείται συνεχώς και σε καμία κρίσιμη στιγμή την τελευταία διετία, δεν έδειξε να έχει την παραμικρή θέληση συναίνεσης για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και κρίσιμα προβλήματα της χώρας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Απέναντι στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό η στάση μας είναι κρυστάλλινη. Το ΚΙΝΑΛ λέει με παρρησία ναι στα λίγα θετικά που κάνει και ένα μεγάλο όχι στα πολλά αρνητικά. Λέμε ναι στη καλή οργάνωση του εμβολιασμού, ναι στο ψηφιακό πιστοποιητικό που είναι θετική πράξη, ανεξάρτητα από αδυναμίες που έχει, αλλά λέμε όχι στη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα είναι και ένα στεντόρειο όχι στο νομοσχέδιο που δημιουργεί εργασιακή ζούγκλα γιατί αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν μεταρρυθμίζει αλλά αποδιαρθρώνει”, κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα