Κ.Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν – Λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό

Από τον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός τις εξορμήσεις τους ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν».

«Σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουμε το 15ο Συνέδριο της παράταξής μας. Ένα συνέδριο επετειακό. Ένα συνέδριο το οποίο γίνεται με σκοπό να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ένα συνέδριο που θα είναι μια αφορμή να δούμε το διαχρονικό αποτύπωμα αυτής της μεγάλης παράταξης στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Η παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία. Η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και η παράταξη που σήμερα κάνει την Ελλάδα μια πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα. Αυτή είναι η μεγάλη δικιά μας παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη η οποία γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρη εν όψει των μεγάλων κρίσεων και των μεγάλων δυσκολιών που καλείται και σήμερα να αντιμετωπίσει η χώρα σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μιλώντας ειδικότερα για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό το σκάφος της πατρίδας μας να παραμένει σταθερό και ασφαλές».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα