

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ευχήθηκε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, όπου άσκησε το δικαίωμά του.
«Σήμερα ψηφίζουμε για μία πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας».
«Χρόνια πολλά, καλή ψήφο».
Σχετικά Νέα
Σωκράτης Φάμελλος: Υψώνουμε τις φωνές μας για να σταματήσει η γενοκτονία στην Γάζα
«Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη, κάθε ανθρώπου πάνω στη Γη να κάνει ό,τι μπορεί.
Γάζα: Βέλη κατά της κυβέρνησης για αδράνεια από την αντιπολίτευση – Π. Μαρινάκης στο ΠΑΣΟΚ: «Χρησιμοποιεί τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού»
Για σιωπή και αδράνεια αναφορικά με την κατάσταση στη Γάζα, κατηγορεί την κυβέρνηση η.
Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Προανακριτική, Γάζα και συνέδριο στο «μενού» της συνεδρίασης
Η συμμετοχή του κόμματος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας.
Π. Μαρινάκης: «Να διαχωρίσουμε την πολιτική με την ποινική ευθύνη – Το κατηγορητήριο του ΠΑΣΟΚ δεν πατά στη λογική»
«Τα Τέμπη αποτελούν ανοιχτή πληγή για τη χώρα και χρειάζεται να αποδοθεί δικαιοσύνη, χωρίς.