

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες” αναφέρει ,με ανάρτηση στο twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE.
“Η εξαιρετικά τιμητική επίσκεψη της ΥΠΑΜ @florence_parly της φίλης και συμμάχου Γαλλίας επισφράγισε την συμφωνία για την ένταξη των πανίσχυρων RAFALE στο οπλοστάσιο μας. Une Présence très honorable et un contrat très considérable!!! “, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης στην Ελλάδα της Γαλλίδας υπουργού ‘Αμυνας Φλoράνς Παρλύ.
“Εν “RAFALE” (“ριπή”) Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες!! Τιμή και δόξα στο προσωπικό της ΠΑ!!! Το αξίζει!!! ” σχολίασε περαιτέρω αναφερόμενος στη συμφωνία για την απόκτηση των γαλλικών αεροσκαφών RAFALE.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.