

Πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή το σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο τάζει παροχές στους συνταξιούχους.
Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε ότι οι συνταξιούχοι δεν θα ξεχάσουν τις περικοπές που έγιναν με το νόμο Κατρούγκαλου, τονίζοντας παράλληλα ότι με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οι συνταξιούχοι είδαν μόνο αυξήσεις.
«Ο κ. Τσίπρας ό,τι και αν τάξει στους συνταξιούχους, δεν θα ξεχάσουν τις 17 περικοπές που έκανε στις συντάξεις τους και τον νόμο Κατρούγκαλου, με τον οποίο θεσπίστηκε η προσωπική διαφορά, που σήμερα υπόσχεται ότι θα καταργήσει» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και προσθέτει: «Με την κυβέρνηση της ΝΔ οι συνταξιούχοι είδαν μόνο αυξήσεις!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.