Κ. Χατζηδάκης: “Δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες όσον αφορά τις κύριες συντάξεις”

“Δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες όσον αφορά τις κύριες συντάξεις, εκτός από ελάχιστες εξαιρετικά περίπλοκες περιπτώσεις”, τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3, o υπουργός Εργασίας σημείωσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τις επικουρικές και εκτίμησε ότι είναι θέμα λίγων μηνών η εκκαθάριση και των επικουρικών συντάξεων.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί για συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή την κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο κύριος Χατζηδάκης ανέφερε πως “από το 1974 και μετά ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν οι εκλογές” λέγοντας μάλιστα “είναι άλλο θέμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει δικαιολογία για την επερχόμενη ήττα”.

Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε επίσης ότι ο κόσμος βλέπει τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση, βλέπει πού ήταν η ανεργία και πού βρίσκεται τώρα, βλέπει τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε σειρά από τομείς και μπορεί να κάνει συγκρίσεις για το ποιος μπορεί να χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο υπουργός τόνισε πως η ίδια η σύνθεση της σημερινής κυβέρνησης μάρτυρα την πρόθεση του πρωθυπουργού για συγκλίσεις καθώς αποτελείται από ευρύτερες δυνάμεις.

“Το αν θα υπάρξουν συναινέσεις μετά τις εκλογές δεν εξαρτάται μόνο από μας αλλά και από τους άλλους. Εμείς έχουμε στόχο την αυτοδυναμία”, υπογράμμισε ο κ Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα