

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης διέψευσε πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την αύξηση των φορολογικών συντελεστών, τονίζοντας πως στόχος είναι να μειωθούν μέσω της πάταξης της φοροδιαφυγής.
«Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο και ο κ. Θεοχάρης το διευκρίνισε. Έχω δει τις δηλώσεις και νομίζω είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.
Η φοροδιαφυγή για μας είναι προτεραιότητα και θα έρθουν νόμοι για αυτά μέσω τεχνολογικών εφαρμογών. Επίσης, μελετάμε ένα νέο σύστημα φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν σημαίνει πως θα αυξηθούν οι φόροι. Στόχος μας είναι να τους ρίξουμε τους συντελεστές, μέσω της πάταξης της φοροδιαφυγής, κι όχι να τους αυξήσουμε.», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν είμαστε αλάθητοι»
Παράλληλα, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του ALPHA ο υπουργός σχολίασε πως στην κυβέρνηση «δεν είμαστε αλάθητοι».
«Μείξη lifestyle με παλιά, φθαρμένα υλικά»
Σχολιάζοντας τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «μείξη lifestyle με παλιά, φθαρμένα υλικά».
Σχετικά Νέα
Μητσοτάκης: Η Κλαυδία μας έκανε υπερήφανους
Σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός.
Briefing Παύλου Μαρινάκη σε πολίτες: Οι εκλογές το 2027, το Final Four και το Whatsapp
Σε απορίες πολιτών για το… final four, τις εκλογές, την αγαπημένη του εφαρμογή (app).
Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος και προβάδισμα της ΝΔ με 30,6% – Πρώτη φορά χάνει «έδαφος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Είναι η πρώτη δημοσκόπηση, αυτή της Marc για το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα (17/5/25), που.
Α. Σαμαράς: Οι εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα είναι ραγδαίες και ανησυχητικές
Έντονα επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εμφανίζεται ο πρώην.