

Αύριο, Τρίτη, ο πεντάχρονος Έιταν πρόκειται να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρετζίνα Μαργκερίτα του Τορίνο, όπου εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες, όπως έκαναν γνωστό οι γιατροί που τον παρακολουθούν
Το παιδί είναι ο μόνος διασωθείς από την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ στη λίμνη Ματζιόρε, η οποία σημειώθηκε στις 23 Μαΐου.
«Τόσο το τραύμα που φέρει στο θώρακα, όσο και εκείνο στην κοιλιακή χώρα, παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση», προσθέτει το ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου.
Ο Έιταν, κατά τη δραματική πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζιόρε, έχασε τη μητέρα, τον πατέρα, το αδελφάκι του δύο ετών και τους προπαππούδες του.
Δίπλα του, τώρα, βρίσκονται συνεχώς η θεία του και οι παππούδες του, οι οποίοι έφτασαν στην Ιταλία από το Ισραήλ.
Μια ψυχολόγος συμβουλεύει τους συγγενείς του, σχετικά με το πώς και πότε θα πρέπει να του μιλήσουν για τις βαρύτατες απώλειες που υπέστη.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Μετ’ εμποδίων οι πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Μόσχα λόγω ουκρανικών drones
Μετ’ εμποδίων διεξήχθησαν χθες Πέμπτη οι πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Μόσχας,.
Τον υποστράτηγο Ζίνι διορίζει νέο επικεφαλής της Σιν Μπετ ο Νετανιάχου
Τον υποστράτηγο Νταβίντ Ζίνι επέλεξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για να ηγηθεί της Σιν Μπετ.
ΠΟΥ: Καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα καθώς εντείνονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα πως καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Λωρίδα.
Κόλαση επί γης η Γάζα: Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με ασθένειες και λιμό – Νεκρά δεκάδες παιδιά
Στη Γάζα, που μοιάζει με κόλαση επί Γης, τα εφόδια φτάνουν με το σταγονόμετρο..