

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος τηλεφώνησε για να αναφέρει δήθεν ένα βίαιο συμβάν στην αραβοϊσραηλινή πόλη Καφρ Κάσεμ –περίπου 19 χλμ, βορειοανατολικά του Τελ Αβίβ– και στη συνέχεια, όταν οι αστυνομικοί έφθασαν επιτόπου, άνοιξε πυρ.
Εικόνες που δημοσιοποίησε η ισραηλινή αστυνομία από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνουν αστυνομικούς να πλησιάζουν την πόρτα ενός σπιτιού και ένα άτομο να βγαίνει έξω και να ανοίγει πυρ.
Στη συνέχεια ο ύποπτος μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σχετικά Νέα
Tο Συμβούλιο της Ευρώπης υπερασπίζεται το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έναντι ενστάσεων από 9 χώρες για τις απελάσεις
Το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερασπίστηκε το Σάββατο την ανεξαρτησία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,.
ΗΠΑ: Μόνο με επίσημο συνοδό θα επιτρέπεται στο εξής να κυκλοφορούν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στο Πεντάγωνο
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ εξέδωσε την Παρασκευή εντολή, απαιτώντας να έχουν.
Ο Νετανιάχου παρακολουθεί το αμερικανικό τρένο να φεύγει χωρίς αυτόν
Yair Golan HAARETZ 20 Μαΐου 2025 «Το Ισραήλ βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει.
Ξανά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον: Η σύζυγός του Κάρι έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους
Η Κάρι Τζόνσον έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον πρώην Βρετανό.